Zakelijk

Adverteren

Waarom adverteren?
Cultureel Studentencentrum Usva is de culturele organisatie van de Rijksuniversiteit Groningen. Ze laat studenten op verschillende manieren kennis maken met cultuur. Usva organiseert groot- en kleinschalige evenementen in de stad, heeft haar eigen theater en verzorgt exposities. Ook biedt zij per semester meer dan 70 cursussen aan op het gebied van drama, dans, body&mind, muziek, literatuur en film & fotografie, waardoor wekelijks honderden studenten bij Usva over de vloer komen. Daarnaast ondersteunt Usva andere culturele studentenorganisaties, op zowel financieel en facilitair gebied als met kennis en kunde.

Usva is een ontmoetingsplek voor studenten die zowel actief als passief met cultuur bezig willen zijn. Het biedt een podium voor zowel studenten als opkomende artiesten. In ons theater stonden eerder grote namen als Remco Campert, Paul de Leeuw, Wouter Hamel en Jochem Myjer.

Kortom, Usva:
·         Is dé plek voor studenten om zich cultureel te ontwikkelen
·         Bereikt jaarlijks meer dan 1800 studenten met haar cursussen
·         Trekt jaarlijks meer dan 5000 bezoekers naar haar theater
·         Wordt jaarlijks ondersteund door 60 actieve commissieleden  
·         Bereikt een grote doelgroep door haar succesvolle evenementen zoals het Flicks Filmfestival, O-SWAP en Nootuitgang.

Advertentiemogelijkheden
Er bestaan vele mogelijkheden om bij Cultureel Studentencentrum Usva te adverteren. U kunt bijvoorbeeld denken aan een advertentie in onze cursusbrochure, een banner op de veelbezochte website, of wat dacht u van uw logo op flyers en posters van één van onze evenementen? Ook bieden wij verschillende sponsorpakketten aan. 

Naast de genoemde voorbeelden staat Usva altijd open voor andere manieren van sponsoring. Onze Acquisitiecoördinator, gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neemt u gerust contact op via usva.marketing@rug.nl of bel 050 363 7515.  

Alle rechten voorbehouden · 2015