Netwerk

Overig

Stukafest
Stukafest is... Een knallend optreden tussen de kratjes bier en studieboeken, een intieme literaire voordracht onder een hoogslaper of een cabaretier aan de eettafel. Het is allemaal mogelijk tijdens Stukafest! Bij het StudentenKamerFestival worden studentenkamers in twaalf steden omgetoverd tot minitheaters. Kies uit het programma in jouw stad je drie favorieten en fiets van kamer naar kamer naar je voorstellingen. Na de laatste ronde gaan zowel publiek als artiesten los op het legendarische StukaFeest. 
www.stukafest.nl/groningen
Facebook: stukafest.groningen

Non Fiction Photo

NonFiction Photo gelooft in de kracht van fotografie, educatie, talent en ondernemerschap. Op basis van deze vier pijlers, beweegt de stichting zich binnen de wereld van visuele cultuur, om in gesprek te gaan over actuele sociaal- maatschappelijke vraagstukken. Daarom organiseert en produceert NonFiction Photo fototentoonstellingen en laat zich hierin leiden door haar manifest.

NonFiction Photo presenteert in Groningen de Zilveren Camera in het voorjaar; en de World Press Photo Exhibition en Digital Storytelling Contest in het najaar. Deze tentoonstellingen bestaan uit het beste werk van fotojournalisten en documentaire fotografen uit respectievelijk Nederland en de hele wereld. Deze tentoonstellingen trekken zo’n 6.000 tot 8.000 bezoekers, waarvan ongeveer een kwart student en een vijfde scholier. Dit wordt georganiseerd met de hulp van bijna 70 vrijwilligers uit stad en ommeland.

https://nonfictionphoto.nl/
Facebook: NonFiction Photo


Meander
Meander is de studievereniging van de opleiding Kunst- en Architectuurgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het doel van deze studievereniging is studenten onderling met elkaar in contact te laten brengen en hen aanvullende activiteiten aanbieden waar zowel het sociale als educatieve aspect een grote rol spelen. Ons motto is daarom: Waar de studie ophoudt, daar gaan wij verder! We organiseren lezingen, excursies in binnen en buitenland, maandelijkse borrels, filmavonden en themafeesten. Daarnaast brengen we 3x per jaar het LUX Magazine uit en organiseren we een jaarlijks Gala.
www.studieverenigingmeander.nl
Facebook: studievereniging Meander

IK

Study Association IK is the study association of Arts, Culture & Media at the University of Groningen. IK organizes both study related and non-study related activities. For example they organize open mics, drinks, parties and excursion, but also conferences, careeerdays and museumtrips. The Study Association currently exists of a little bit less than 200 members, eight committees and a board with five members. 
www.studieverenigingik.nl
Facebook: Study Association IK

Alle rechten voorbehouden · 2015