Over Usva

Film Photo and Design

Iris Visser

Iris Visser is een echte local. In 2010 is ze afgestudeerd aan Kunstacademie Minerva. Iris is gespecialiseerd in het maken van uitleganimaties en werkte in opdracht van het UMCG, de UvA en de Rijksoverheid. In 2017 volgde ze de Master Animatie aan AKV ST Joost in Breda. Haar afstudeerfilm was te zien op Klik! 2018. “Ik leer zelf het beste door te doen. Daar is ook ruimte voor in mijn lessen. Hierbij geef ik graag mijn ervaring, tips en trucs door aan een nieuwe generatie makers.” 

Roeland Dijksterhuis

Roeland Dijksterhuis is filmmaker en docent. Hij is begonnen met het maken van korte films aan Usva. Sindsdien werkt hij als zelfstandig filmmaker en daarnaast als filmdocent bij TOFmedia. Roeland: "Ik ben blij om na een aantal jaren weer terug te keren bij Usva en zie het als een uitdaging om mijn passie voor het filmen door te geven aan nieuwe groepen cursisten."

Rutger Prins

Rutger is een autodidact fotograaf en vormgever die sinds 2005 voor de creatieve industrie werkt. Zijn klanten zijn vaak bands die van over de hele wereld naar zijn studio vliegen om geportretteerd te worden. Sinds 2012 geeft hij les in fotografie en zijn lessen worden gekenmerkt door heldere instructies, leuke praktijkopdrachten en een open manier van lesgeven waarbij cursisten meebepalen hoe en wat ze leren. Sinds 2014 is Rutger bezig in de kunstsector en exposeert door heel Nederland met zijn foto's.

www.rutgerprins.com

Ted Jordens

Ted Jordens studeerde grafische- en typografische vormgeving aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te Den Haag. Hij kreeg les van o.a. prentenboekenmaker en illustrator Max Velthuijs en grafisch ontwerpers Ad Werner en Alston Purvis. Hij werkte als DTP-er en art director bij o.a. Sijthoff pers, LOI, Reclamebureau Blend Business Communications,  NEROC Den Haag en United Graphics.

Alle rechten voorbehouden · 2015