Over Usva

Word Usva bestuur

Usva is weer op zoek naar een nieuw Studentbestuur! Wij zoeken 5 gepassioneerde studenten die een jaar lang aan het roer van het culturele centrum voor de student in Groningen willen staan. Samen met 7 stafmedewerkers en bijna 70 commissieleden ga je een ongekende ervaring tegemoet. Als deel van het Studentbestuur organiseer je zo'n 65 evenementen, onderhoud je het contact met zowel studenten als professionals in de culturele sector en zet je samenwerkingen op met andere organisaties in Groningen.

Wil je nou meer weten of het bestuursjaar? Mail dan naar usva.sc@rug.nl met al je vragen of om een persoonlijke afspraak te maken. Wanneer je genoeg weet en enthousiast bent om te solliciteren, stuur dan een mail naar usva.sc@rug.nl met je CV en motivatiebrief! De deadline hiervoor is 8 april.

Houd onze website, Facebook en Instagram in de gaten voor meer informatie over bijvoorbeeld het bestuursleven en de verschillende functies. Zo vind je nu op onze site het informatieboekje waarin wij zoveel mogelijk informatie geven over wat het bestuursjaar precies inhoudt. 

Alle rechten voorbehouden · 2015