Agenda

Info Kaartverkoop

Kaartverkoop (E-tickets) online: tot 16.30 uur op de dag van de voorstelling.

Kaartverkoop aan de kassa: op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur en op de avond van de voorstelling vanaf 17.00 uur (indien er nog kaarten beschikbaar zijn). Bij voorstellingen op zaterdag is de kassa 1,5 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Voordat je tickets online kunt bestellen, moet je eerst op de website inloggen met jouw p- of s-account van de RUG of met het studentaccount van de Hanzehogeschool (NB: voeg een 'H' toe voor het nummer). Alle anderen dienen zich eerst te registeren als gebruiker via de knop 'registreren' bovenaan in het scherm. Vergeet niet de registratie te bevestigen via de email die je ontvangt.

Nadat je online tickets hebt besteld, kun je ze downloaden bij 'mijn Usva’. Als de iDeal betaling niet is gelukt kun je via 'mijn Usva’ opnieuw proberen om te betalen.

Belangrijk! Wanneer je problemen hebt met het bestellen of downloaden van e-tickets, neemt dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar zwaantje.wieling@rug.nl, bel naar 050-3634670 of kom langs bij ons aan Munnekeholm 10. Vermeld, indien mogelijk, ook je ticketnummer.

Alle rechten voorbehouden · 2015