Cursussen

Informatie

Cultureel Studentencentrum Usva biedt cursussen aan in zeven verschillende disciplines.

Alle cursussen worden gegeven door professionals uit de culturele sector. Studenten van de RUG en Hanze, alumni en medewerkers van de RUG krijgen een flinke korting op alle cursussen.

Aanmelding
Informatie over de cursussen vind je door op de naam van de cursus te klikken. Nadat je bent ingelogd kun je je voor de cursus aanmelden. Nieuw: het is nu mogelijk om je voor meerdere trimesters tegelijk in te schrijven. 

  • Tarief 1: RUG-studenten en promotiestudenten loggen in met hun S-nummer en wachtwoord. Op deze manier wordt de korting automatisch berekend. Pas je profiel aan als je wilt dat we een ander mailadres gebruiken dan jouw student-mailadres. 
  • Tarief 2: RUG-medewerkers, PhD's en Hanzestudenten. Zij loggen in met hun P- of Hanzestudentnummer (bijv. H123456) en wachtwoord. Vergeet niet een H toe te voegen; verder op dezelfde manier als je inlogt in Blackboard. LET OP: je moet eerst je profiel invullen anders hebben we geen contactgegevens van jou. De korting wordt automatisch berekend. Alumni hebben gedurende de 1e 2 jaar na het afstuderen recht op korting (middelste tarief). Na online aanmelding met de keuze contant / pin-betaling kunnen zij, na overhandiging van een kopie van de bul, betalen aan de Usva-balie.
  • Tarief 3: Alle andere cursisten. Zij registreren zich eerst als gebruiker via de link boven aan de pagina. Vervolgens kunnen ze inloggen en zich inschrijven voor een cursus. 

Let op: Je bent pas in de cursus geplaatst als je het cursusgeld hebt betaald!

Betaling
Alle cursussen kunnen online betaald worden via iDeal (alleen mogelijk met een Nederlandse bankrekening) of creditcard. Je kunt er ook voor kiezen om aan de Usva-balie te betalen met pinpas (Maestro of V Pay) of met contant geld. Je moet je altijd eerst via de website voor een cursus aanmelden en kiezen voor contant / pin-betaling. De balie is geopend op maandag t/m vrijdag van 9.00 - 16.30.

Cursus vol?
Meld je aan voor de wachtlijst. Dit doe je door je aan te melden voor de cursus en te kiezen voor contant betalen. Bij voldoende aanmeldingen bekijken we of er een nieuwe cursus kan worden gestart!

Het cursusjaar is opgedeeld in drie periodes van 10 weken. Uitzondering hierop zijn de cursussen voor dans. Deze zijn opgedeeld in 2 periodes: 14 lessen voor de kerstvakantie en 15 lessen vanaf februari. De danscursussen vanaf het middenniveau duren 30 weken.

Data:

Trimester 1: 1 september t/m 23 november 2018

Trimester 2: 3 december 2018 t/m 1 maart 2019

Trimester 3: 25 maart  t/m 7 juni 2019 (einddatum wisselt ivm uitval door verschillende feestdagen)

Cursusprijzen 2018-2019

Algemene voorwaarden


 

Alle rechten voorbehouden · 2015