Cursussen

Hatha Yoga-beginner

*English below*

De beginnersgroep is geschikt als je:

Geen ervaring hebt met yoga; meer uitleg wilt over houdingen en de zonnegroet; en rustigere yoga les wilt volgen.

In de lessen Hatha Yoga worden inspannende en ontspannende yoga poses afgewisseld. Dit heeft o.a. als doel dat je in je leven naast de mat ook een balans kan vinden tussen inspanning en ontspanning. We beginnen de lessen met ademhalingsoefeningen en meditatie om vervolgens ons lichaam op te warmen door middel van de zonnegroet. Daarna volgen de yogaposes en de les eindigt met een relaxation.

Deze cursus bestaat uit 10 lessen en we zullen elke les 2 tot 3 nieuwe poses proberen. De overige poses zullen terugkomen gedurende de lessenreeks. Op deze manier kan je lichaam wennen aan de poses en kun je meer en meer de focus leggen op je ademhaling tijdens het uitvoeren van de poses. Ook zullen we uitdagende poses zoals een hoofdstand of een armbalansoefening vaker herhalen in de lessenreeks, zodat je kunt groeien in je yoga-practice. Tijdens de lessen staat altijd centraal dat je naar je eigen lichaam luistert. Je hoeft niet verder te gaan dan je eigen kunnen of meer te geven dan je tijdens die les aan kunt. Deze vorm van Yoga is aan te raden als je je lichaam sterker en gezonder wilt maken en op zoek bent naar meer focus en rust in je ademhaling. In deze klassieke Hatha Yoga-lessen worden alle spieren in het lichaam gebruikt, maar de focus ligt vooral op de interne organen en de wervelkolom. 

The beginner group is best suitable for you in case you:

Have no previous experience with yoga; want more explaining about the poses and the sun salutation; want to join a more tranquil class.

Tarieven

Tarief 1 (RUG-studenten) € 48,00
Tarief 2 (RUG-medewerkers, PhD's, Alumni en Hanzestudenten) € 55,00
Tarief 3 (overig) € 71,00

Hatha Yoga-beginner

Start 27 mrt 2019
Duur 1 hr / 10 weeks
Tijd wo 19:00–20:00
Docent Sasja Logtenberg
Locatie Zangzolder
Munnekeholm 10
Groningen
Vrije plaatsen       

Terug naar overzicht

Alle rechten voorbehouden · 2015