Commissies

Nootuitgang

Usva zoekt muziekliefhebbers!

Heb jij een oor voor muziek? Zin in een wedstrijd? En wil jij helpen met het organiseren van een leuk evenement? Dan pas jij perfect in de Nootuitgang commissie!

De Nootuitgang commissie organiseert de jaarlijkse singer-songwriter contest ‘Nootuitgang’. Zij gaan op zoek naar de ‘beste singer-songwriter van Groningen’. Er wordt een selectie gemaakt van de inzendingen, waarvan de besten tijdens het evenement zelf jury en publiek overtuigen van hun kwaliteiten en strijden om de titel. Binnen de commissie worden alle stadia van organisatie doorlopen: van een prijzenpakket samenstellen, een jury aanstellen en inzendingen beluisteren tot het regelen van de aankleding van het podium.
Bovendien zal de Nootuitgang commissie dit jaar onze ‘Lie down & Listen’ evenementen organiseren. Dit is een tweemaandelijks evenement, waarbij bezoekers heerlijk op de grond mogen liggen (zelfs mogen slapen!) terwijl ontspannende muziek wordt gespeeld.

Klinkt dit als iets voor jou? Solliciteer dan nu voor onze Nootuitgang commissie!

Solliciteer voor een van onze commissies door voor 10 september een e-mail te sturen naar usva.sc@rug.nl met een korte motivatie en je CV.

Alle rechten voorbehouden · 2015